查看: 4162|回復: 60
打印 上一主題 下一主題
收起左側

新手 砌機list問題

Intel Core i7 920 (2.66GHz) CPU/8M                                 $2320.00
MSI X58 Pro SLI X58 M/B                                                $1600.00
Western Digital WD10EADS-390/BOX                                $ 710.00
OCZ DDR3 1333 3G Kit (1Gx3)                                         $ 500.00
SAPPhiRE Radeon HD 4870 Vapor-X 1GB                            $1660.00
LG 22X GH22NS40 SATA DVD-Writer                                 $ 180.00
Corsair PS-VX550W 550W 80Plus                                       $ 620.00
COOLER MASTER CA-RC334KK Elite 334 ATX Case 全黑色  HK$ 260.00

喱個list有冇問題?會唔會唔岩?

仲有砌機有咩要注意?

[[bao_36]]
回復

個list咁高階..
冇咩大問題

你所指既注意係指自己砌定搵人砌?
回復 支持 反對

2# choykamwing
高階=無問題!?
回復 支持 反對

張DISPLAY可以考慮一下GTX260+
會抵D
回復 支持 反對

我有個問題
Vapor-X係咩...
同埋16xx轉張4890會唔會好d..
回復 支持 反對

Vapor-X係佢用果隻hs呀~~~
回復 支持 反對

d名真係好型仔

好似his咁..個hs就叫iceq
回復 支持 反對

2# choykamwing
我想自己試下[[bao_48]]

咪問下有咩注意囉

如果難得濟 就比百五蚊人賺架啦[[bao_24]]
回復 支持 反對

你打算用幾多$$砌啊?