打印 上一主題 下一主題
收起左側

求5000$樓下既砌機list,,唔該各位師兄

4千唔好砌I5喇..E+ HDD又貴..砌得I5黎顯卡又廢左..

機箱內應該有原廠FAN0,0

WIN7..開心版咪算~ ...
s15ooooo 發表於 2012/3/14 07:23 PM

開心版???  意思係翻版定係咩??
因為聽說 店鋪唔會同你裝翻版的,,只會幫你裝正版..因為我完全唔識裝windows的...

另外仲想問d大店鋪係咪都會有幾個星期 保養時期??
ps:呢個5000$ list可以應付現時所有3d online game?? 一般畫質
回復 支持 反對

3千蚊夠唔夠??  3d game高畫質 有可能要雙開, 同時上網+聽歌 都完全唔lag....
可以既話請列個list參 ...
紫月﹏軒§ 發表於 14-3-2012 18:56

你係咪完全新機?? 自己有冇hdd同火牛對開機有冇要求 玩5玩pcgame??
回復 支持 反對

你係咪完全新機?? 自己有冇hdd同火牛對開機有冇要求 玩5玩pcgame??
5567 發表於 2012/3/14 07:31 PM

乜都全新.... 應該唔會玩pc game,專攻3d online game...
回復 支持 反對

CPU:Intel Core i5-2400 (3.1G, 6M Cache, LGA 1155, with HD 2000 Graphics) CPU BOX 盒裝        HK$ 1479
MB:AS ...
s15ooooo 發表於 14-3-2012 17:07

如果樓主係打online game only 有殺雞用牛刀的感覺
回復 支持 反對

乜都全新.... 應該唔會玩pc game,專攻3d online game...
紫月﹏軒§ 發表於 14-3-2012 19:33

會5會超頻?
回復 支持 反對

會5會超頻?
5567 發表於 2012/3/14 07:34 PM

應該唔會,,,,怕傷機....
回復 支持 反對

如果樓主係打online game only 有殺雞用牛刀的感覺
5567 發表於 14-3-2012 19:33

出得5千蚊砌機..係咁上下0,0
回復 支持 反對

應該唔會,,,,怕傷機....
紫月﹏軒§ 發表於 14-3-2012 19:41

火牛機箱有 應該送350w左右其實小超5會點傷機
msi主板有埋usb3.0 自動超頻等等用料5錯相比其他工廠
APU既list 係for打機 如果你基本上上網聽歌打online game係100%work
A8-3870k=GT440左右 玩pcgame開低中特效其實都冇問題
回復 支持 反對

回復 17# s15ooooo

意思係唔玩pc game既話,,, 唔駛出到甘貴既list??? 其實我係想平d
回復 支持 反對

火牛機箱有 應該送350w左右其實小超5會點傷機
msi主板有埋usb3.0 自動超頻等等用料5錯相比其他工廠
APU既l ...
5567 發表於 2012/3/14 07:50 PM

唔該曬....呢個list玩所有3d online game高畫質 上網 聽歌 同時 都唔會lag yes?
回復 支持 反對